kedd, 11 augusztus 2020

Pilates plusz mélyizomtorna

pilates

Csontkovácsolás

csontkovácsolás

Masszázsok

masszázsok

A+ R A-

Kedves Látogató! Szeretettel üdvözöllek a honlapomon. 

Amennyiben egészséges vagy,  megoldásokat kaphatsz nálam, hogy maradj fitt és fiatal, egészséges és energikus. Ha már vannak különböző problémáid, testi tüneteid nagyon sok módszer közül tudsz választani amivel vissza tudod szerezni a jó közérzeted, egészséged, energiád. 

Első látogatás alkalmával egy állapotfelmérés történik, egy beszélgetéssel egybekötve. Ez alapján javaslok különböző terápiát. Előfordulhat, hogy többféle módszert együttesen is alkalmazok a hatékonyabb és gyorsabb eredmény elérése érdekében. Erre javaslatot teszek megindokolva melyiket miért gondolom hasznosnak. Azt a kezelést alkalmazom, ami SZÁMODRA ELFOGADHATÓ, amivel Te is egyetértesz.

Nagyon sok "sajnos korral jár, meg kell tanulni együtt élni vele", tipusú problémát sikerül visszafordítani nap mint nap. Rengeteg migrénes fejfájós, hát és derékproblémás-, vállfájdalmakkal kűzdő ember életminőségén sikerült javítani, egészségét visszaszerezni. A lehető legszélesebb körű problémákon lehet segíteni azzal, hogy a szervezet az alapoknál, az egész szervezetet együttesen, egészben nézzük, és kezdjük el kezelni.

Rengeteg kézzel írt referencia, email, facebook visszajelzés igazolja az általam alkalmazott módszerek hatékonyságát.

További információ és bejelentkezés

+44 78 49 051 573