kedd, 11 augusztus 2020

Pilates plusz mélyizomtorna

pilates

Csontkovácsolás

csontkovácsolás

Masszázsok

masszázsok

A+ R A-

Böcskey Csilla vagyok, 2 csodálatos felnőtt fiú édesanyja, feleség és dolgozó nő. Szerencsés vagyok, mert gyerekkori álmom valósítom meg miszerint másokon segítek. Kicsi lányként orvosnak készültem. 1995-ben indultam el a természetes és alternatív gyógymódok irányába, amikor szemtorna segítségével letettem a 30 éven keresztül állandóan viselt szemüvegem.

Eleinte más irányba indultam, mint sokan közülünk. Élelmiszer-mérnökként végeztem és dolgoztam pár évig, Így egészen közelről láttam, ismertem meg hogy a feldolgozott, boltokban vásárolt termékekben sokszor alig van táplálék. Így egyenes következménye, hogy rengeteg túlsúlyos mégis alultáplált, beteg ember van. Ehhez járul még hozzá a túl kényelmes, mozgásszegény, ámde sztresszel teli életmód.
Magam is ilyen életből váltottam. Állandóan fáradt voltam, pedig sokszor 10 órákat is aludtam, mindíg édességet kívántam, már előre megéreztem a hidegfrontot, Fájt a fejem és a szervezetem egyre több helyen jelezte, hogy változtatni kéne.
Kis lépésekkel kezdtem az irányváltást, mert tapasztalatom szerint a nagy elhatározások ritkán párosulnak kitartással és tartós eredménnyel. Csodaszerek helyett, az emberi szervezet és élet csodálatosságában hiszek. Csak olyan dolgokkal dolgozom, amit magam is használok, fogyasztok, teszek, alkalmazok. Ténylegesen és tartósan javulást eredményező módszerekkel. dolgozom.
Már egy komplex terápia és módszercsokrot alkalmazok,. Mivel egyszerre, egyidóben többféle irányból, módszerrel kezdjük el támogatni az egészséget az eredmény szinte azonnal érezhető. Javaslatokat teszek min érdemes változtatni és hogyan ahhoz, hogy az egészség hosszútávon is tartós legyen. Gyakorlati tudást adok át annak aki erre nyitott.
Táplálkozási és életmódtanácsadással kezdtem foglalkozni és a folyamatos tanulással egyre bővül a tevékenységi köröm. Pilates trénerként, olyan mozgási alternatívát tudok adni, ami a mindennapokba beilleszthető, egyénre szabható.
A lelki eredetű problémákon lelki blokk oldással tudok segíteni. /EFT/, egyszerű gyors és hatékony.
Csontkovácsként a testi deformitásokon tudok javítani nagyon hamar.
A biomágneses akkupresszurás készülékemmel a fájdalmat is lehet gyorsan hatékonyan csillapítani és az energiablokkokat oldani.
Speciális masszázsokkal az ellazulást könnyítem meg. Számmisztikával segítek megtalálni mi lehet a helyes irány a változtatás útján.
Indulj el Te is onnan, ahol most tartasz életedben.
Megóvni az egészséget egyszerűbb és olcsóbb, mint a betegségekkel szemben felvenni a harcot és elfogadni azt, hogy sajnos korral jár. Együtt kell vele élni, bár innen is van visszaút :)