kedd, 11 augusztus 2020

Pilates plusz mélyizomtorna

pilates

Csontkovácsolás

csontkovácsolás

Masszázsok

masszázsok

A+ R A-

A tréning és workshop nőknek


A tréning célja, hogy a magyar nők megtalálják helyüket az angliai tartózkodásuk során. Könnyebben találjanak megfelelő munkát, megbirkózzanak a gyermeknevelés plusz terheivel, hiszen az itt felnevelkedő gyermekek kétnyelvűek, ami nagyobb odafigyelést igényel. Sokszor a szülők is nyelviskolába járnak a munka és a háztartás mellett.
Az is előfordul, hogy a lakásokban is idegenekkel szükséges osztozkodni ami növeli a stresszfaktort. Legtöbbször saját magukra is képtelenek odafigyelni, feszültek, ingerültek ami kihatással van az egész családra.
A tréning során képessé válnak az idejüket jobban kihasználva, saját magukra és másokra is figyelve felkészülni az itteni életfeladatokra életük minden területén.
A tréning nagyon gyakorlatias. A tréninget végzett lányok, hölgyek és nők életminőség és egészségjavulásról, kapcsolatrendszerük harmonikusabbá válásáról számolnak be.

“A sok gyakorlati tanács, útmutatás számomra nagyon sokat jelent, hiszen annyi könyvet olvastam már hasonló témában, de mindig csak az elméleti dolgokig jutottam. Most végre olyan gyakorlati dolgokat is megismerhettem és kipróbáltam (Nem halogattam mint annyiszor) amit a mindennapi életem során felhasználhatok.”Annamária

“ A tréning egy fantasztikus élmény volt és úgy érzem érett lettem hogy változni tudjak pozitív irányba.” Karina

“Nagyon hangulatos összejövetel volt, tele praktikus az életbe könnyen beépíthető lélekfejlesztő gyakorlatokkal. Étkezési tanácsokkal, jóféle beszélgetésekkel, mozgással és pozitív energiával.. Minden nőnek nagy szeretettel ajánlom” Edina

További információért idápontért hívj

+44 78 49 051 573

Böcskey Csilla